Semmilyen szuper ötlet nem fog működni, ha nem teszed bele az időt, energiát, és nem ritkán pénzt is. Ez nem valami varázslat, ami csak úgy megtörténik. Minden nap kell tenned a célod felé, ha azt valóban el akarod érni. Semmi gond azzal sem, ha nem akarod igazán elérni, csak ezt érdemes tisztáznod, mielőtt megint begyűjtesz néhány csalódást, ami viszont már kihatással lesz a későbbi eredményeidre is.

Tehát az első lépés: Mit is akarsz igazán? Mi az a cél, amit el akarsz érni?

A legtöbb vezető nem tudja. Van egy elképzelése a felszínen, egy sztori, amit előad magának, de sokszor más a valóság. A feladat, hogy a káoszból, és a saját magadnak előadott sztoriból kiszabadulva végiggondold, hogy tényleg mit szeretnél.

A kérdés tényleg ennyire egyszerű: Mi az, amit valójában akarsz?

Majd a következő lépés: Hogyan fogod ezt megvalósítani?

Nem kell a teljes utat látnod előre minden részletével, sőt, maradj nagyon rugalmas végig az utat illetően! A következő lépést, mérföldkövet viszont mindig lásd, és haladj minden egyes nap afelé. Legyen terved a megvalósításra, és ha csak kis lépést is, de tegyél meg minden nap érte!

A következetesen minden nap megtett lépések hozzák az eredményeket. Nem a kampányszerű dolgok. Utóbbiak adhatnak lendületet, kimozdíthatnak egy beragadt állapotból, inspirálhatnak, és ez mind hasznos, azonban ne becsüld le az apró lépések erejét! Válj azzá az emberré, vezetővé, akivé válnod kell ahhoz, hogy elérd azt a célt, amit kitűztél!

Ennyi a titok. Nem varázslat, és nincs szükséged varázsszerre sem. Minden, amire szükséged van, már megvan: benned…

Egy megosztásnak mindig örülök! Köszönöm!

A fejlődésed szolgálatában,

Lili