Robin Sharma szerint a 4 belső birodalom megteremtése az első lépés ahhoz, hogy kiváló vezetővé válj. Ezek a következők:

  • mindset,

  • healthset,

  • heartset

  • és a soulset.

Azaz a pozitív gondolkodás, az egészség, az érzelmek, és a lelkiség.

Valóban, szerintem sem elég csak pozitívan gondolkodni (mindset), mivel a gondolatokat cselekvés kell, hogy kövesse, ha eredményt akarunk elérni. Úgy kell élnünk, ahogy helyesnek véljük (heartset), és az érzelmeinkkel is barátságot kell kötnünk, megismernünk, hogy milyen szükségleteket mutatnak nekünk. Mindez azonban szinte semmit nem ér, ha közben fizikailag nem vagyunk rendben, betegeskedünk, ez fáj-az fáj, és a vitalitásunk nem tudja támogatni az haladásunkat. Végül pedig a lelkiség alatt én a szolgálatot értem. Nekem ilyen a munkám, a vezetőfejlesztés, ami kiteljesít, és boldoggá tesz. Látom nap, mint nap, milyen csodálatosan képesek az emberek a változásra, ha kapnak hozzá támogatást.

Első lépésként próbáld ezt a négy területet megszilárdítani az életedben. Ehhez nagyon jó gondolkodtató a „Kiemelkedő siker és teljesítmény 8 pillére” című anyagom (8 email fejlesztő gyakorlatokkal), melyhez elegendő feliratkoznod a hírlevelemre, és érkezik is. Ne halogasd, mert elfelejted! Kérd most az anyagot!

Csodás napot!

Lili