Te is elgondolkodtál azon, hogy jó helyen vagy-e? Hogy valóban ezt a munkát akarod-e végezni? Vagy éppen új munkát keresel, mert megszűnt a régi?

Akkor tudunk boldog, kiteljesedett életet élni, ha ez az élet összhangban van az életcélunkkal. Mikor azt írom, életcél, ne gondolj valami elvont és misztikus dologra! Az életcél számomra azt jelenti, hogy tudod milyen képességekkel rendelkezel, amiket kibontakoztatva olyan tevékenységet végzel nap, mint nap, ami kiteljesít, boldoggá tesz, és megteremti mindazt, amire vágysz!

A mostani időszak kifejezetten jó, hogy átgondoljuk:

Vajon olyan életet élünk-e, amilyent szeretnék?

Van elég öröm az életünkben?

Boldogok vagyunk, nap, mint nap?

Megvan mindenünk, amit szeretnénk?

Hogyan határozhatod meg, hogy neked mi az életcélod, ami felé haladva ki tudsz teljesedni és a lehető legjobbat hozod ki magadból? Íme egy kis gyakorlat, amit Jack Canfield – A siker alapelvei könyve inspirált.

Sorolj fel 3 jó tulajdonságot, amit a leginkább szeretsz magadban!

Sorolj fel pár olyan tevékenységet, amivel szívesen kifejezésre juttatod ezeket a tulajdonságokat!

Képzeld el, hogy egy tökéletes világban élünk! Milyen lenne?

Foglald össze egy mondatban ezt a hármat: Életem célja, hogy…

Íme egy példa: Életem célja, hogy tanítás és írás segítségével arra inspiráljam, motiváljam az embereket, hogy boldog, örömteli, sikeres és kiteljesedett életet éljenek.

Neked mi lett?

Majd írj össze mindent, amit szeretsz csinálni. Legalább 20-as listát készíts! Hogyan lehetne ebből megélni úgy, hogy az életcéloddal is harmonizáljon?

Oszd meg kérlek ezt az írásomat, hogy minél több embert tudjak vele szolgálni! Köszönöm!

Csodás napot!

Lili